Onvergetelijke bedrijfswintersport

Volledig ontzorgd

Intercompany Wintersport

Het grootste Intercompany event van Nederland; De Intercompany Wintersport. Een uniek concept waarin je wintersport beleeft met zowel je eigen collega’s als met young professionals en vrienden van andere bedrijven. Een compleet verzorgde sneeuwbeleving met een gezamenlijk (party) programma. Van materiaalhuur tot aan het diner en van skiles tot aan een masterclass met andere gevorderden: Frühstuk regelt het! In 2025 zal de Intercompany Wintersport plaatsvinden van in de weken van 15 tot en met 26 maart.

Intercompany

Frühstuk im Schnee

Een onvergetelijke wintersport met alles er op en eraan zonder dat jij je ter plaatse ergens zorgen over hoeft te maken. Dat is Frühstuk im Schnee. Persoonlijke service en maatwerk hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze unieke expertise en contacten ter plaatse zorgen er voor dat een wintersport via Frühstuk im Schnee mooier wordt dan je gewend bent.
Via onze unieke boekingsportal is er geen gedoe met geldstromen. Iedereen kan zijn eigen reis betalen en daarbij behorende opties toevoegen. Betaal eenvoudig via iDeal of PayPal en de reis is geboekt!

Frühstuk im Schnee

Wij regelen alles, van accommodatie tot après-ski, zodat jij en je collega’s zorgeloos kunnen genieten.

De beste deals in top skigebieden met centrale accommodaties. Skipassen en materiaal liggen klaar in het hotel bij check-in en legendarische feesten met exclusieve locaties en Frühstuk-DJ’s.

Boek snel en eenvoudig via jullie eigen online portal en ervaar een soepele samenwerking dankzij snelle, laagdrempelige communicatie met jouw persoonlijke contactpersoon.

de Frühstuk Zekerheden

Unieke boekingsportal

Altijd passende offerte binnen 48 uur

Hotel in centrum gegarandeerd

Check-in and ski; materiaal staat klaar bij aankomst

Ski les van nederlandse leraren

Op maat gemaakt programma

Reisleiding aanwezig, persoonlijke service ter plaatse

De beste apres-ski partys

Play Video

Frühstuk: Organisator van Het Grootste Intercompany Event van Nederland

Welkom bij Frühstuk, dé specialist in het organiseren van zakelijke wintersportreizen en het grootste Intercompany event van Nederland: De Intercompany Wintersport. Ontdek hoe wij jouw bedrijf een onvergetelijke ervaring kunnen bieden op de pistes, terwijl we ook zorgen voor waardevolle netwerkmogelijkheden en teambuilding.

De Intercompany Wintersport

Frühstuk organiseert jaarlijks de grootste Intercompany Wintersport van Nederland, waarbij bedrijven van verschillende sectoren samenkomen voor een unieke wintersportervaring. Dit evenement biedt niet alleen de perfecte gelegenheid om te genieten van de sneeuw en de bergen, maar ook om te netwerken en nieuwe zakelijke relaties op te bouwen.

  • Unieke Netwerkmogelijkheden: Deelnemers hebben de kans om te netwerken met professionals uit diverse industrieën, waardoor nieuwe zakelijke kansen ontstaan.
  • Teambuilding en Samenwerking: Onze wintersportreizen zijn ontworpen om teamgeest en samenwerking te bevorderen. Bedrijfscompetities en teambuildingactiviteiten zorgen voor een hechter team.
  • Professionele Begeleiding: Frühstuk zorgt voor een professionele organisatie en begeleiding, zodat je zorgeloos kunt genieten van je wintersportvakantie.

Zakelijke Wintersportreizen op Maat

Naast de Intercompany Wintersport biedt Frühstuk op maat gemaakte zakelijke wintersportreizen aan voor bedrijven. Of je nu een kleinschalig bedrijfsuitje plant of een grootschalig evenement, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

  • Aanpasbare Reispakketten: Wij bieden op maat gemaakte reispakketten die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van jouw bedrijf. Van luxe accommodaties tot op maat gemaakte activiteiten, alles is mogelijk.
  • Volledig Verzorgd: Laat Frühstuk alle details regelen. Van vervoer en accommodatie tot skipassen en diners, wij zorgen ervoor dat alles perfect is geregeld.
  • Ervaren Gidsen en Instructeurs: Onze professionele gidsen en ski-instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te zorgen voor een veilige en plezierige wintersportervaring.

Waarom Kiezen voor Frühstuk?

  • Jarenlange Ervaring: Met jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen en wintersportreizen, weet Frühstuk precies wat nodig is om een geslaagde reis te garanderen.
  • Uitstekende Klantenservice: Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen bij elke stap van de planning en uitvoering van je reis.
  • Netwerken en Teambuilding: Onze evenementen zijn niet alleen leuk en ontspannend, maar ook gericht op het versterken van zakelijke relaties en teamdynamiek.

Boek Jouw Volgende Wintersportavontuur met Frühstuk

Ben je klaar om deel te nemen aan het grootste Intercompany event van Nederland of wil je een op maat gemaakte zakelijke wintersportreis organiseren?  Laat Frühstuk jouw partner zijn in het creëren van onvergetelijke zakelijke wintersportervaringen.